24 Feb 2012 kl: 00:00

Jobbtabbe:Kaos i P3

Ekots torra och korrekta stil har här bytts ut mot tre minuters totalkaos som får den torraste torrboll att dra på mungiporna till slut av ren utmattning, och som får dina egna små stavfel eller felsägningar att blekna i jämförelse. Det sägs att det var en sprängande migrän som ställde till det för Maria den här morgonen. Förlåt oss, vi lider med dig, men kan ändå inte låta bli att skratta.

 

 

”Håll inte så hårt”. När Jonas Wahlström skulle visa upp lämpliga reptiler att ha som husdjur i TV4:s morgonsoffa i onsdags gick något mycket snett. ”Jag har aldrig hört talas om något liknande ”.
Det var när hon kom ut från toaletten och mötte en kollega som utbrast ‘Men Karin!?’ som hon insåg sitt katastrofala misstag. . .
”Två dagar senare fick jag ett mejl: ’Tack för visit­kortet med hälsningen. Tyvärr måste jag berätta att jag redan har en flickvän’…” – läs jobbtabben du inte ska göra!
När Sara är på intervju för ett viktigt uppdrag händer det som inte får hända: ”En halv sekund senare var det kaffe överallt. Det sprutade över hela mig, hela bordet, alla våra dokument och arbetsprover…”