3 Dec 2012 kl: 00:00

”Jag är fortfarande den blyga killen”

Vi träffas på Hotel Rival vid Mariatorget i Stockholm. Daniel Espinosa kommer in i foajén klädd i svart rock och svarta byxor. Han ser självsäker ut. Som en regissör, en ­ledare. Men det är inte så han beskriver sig själv, det är inte den han är.

 

– De dagar då jag är regissören Daniel Espinosa känns allting ofarligt. Jag vet vad jag ska säga och göra. Det uttråkar mig. Men de ­dagar då jag går ut och är mig själv, den blyga ­killen som tittar på, då känns världen spännande och ­outforskad. Det är så jag vill leva.

 

Läs hela intervjun med Daniel Espinosa i magasinet Shortcut. Där berättar han om hur det är att jobba i Hollywood, uppväxten och vad han har för framtidsplaner.

 

Mer om Daniel Espinosa


Ålder: 35 år.
Bor:
I Hornstull på Söder i Stockholm.

Om att vara en Uppstickare: Det är roligt, jag är tacksam. Om jag kan peppa andra att göra saker är det bra. Det gör mig glad.

 

» Se Topplistan med Uppstickarna 2012, plats 1-30
» Se Heta listan med Uppstickarna 2012, plats 31-65

» Se Varma listan med Uppstickarna 2012, plats 66-100