21 Aug 2019 kl: 00:00

Jacob Rudbäck: Mina bästa råd 

Redan som ung hittade Jacob Rudbäck möjligheter där andra såg problem. Han sålde datorsladdar, importerade mineralvatten från Wales, tog fram en tandkräm och startade seglarskola. Efter två masters och flera år i Australien kom dagen då han skulle fylla 30 år – det var dags för drömmen om ett eget företag att bli verklighet. Med goda råd i ryggen och ett löfte till sin pappa, flyttade han hem till Sverige – och idag är appen Yepstr ett faktum.

Jacob är en inspirerande, driven och målinriktad person som tipsar om hur man kan leva ett liv som är både innehållsrikt och utmanande fyllt av glädje och nya sätt att se på framtiden.

 

Jacobs tre livsråd:

1. Jobba stenhårt fram till du är 30 år och ge dig själv en bra grund. Jobba med de smartaste människorna du hittar, bygg ditt nätverk samt spara lite pengar under kudden. Då har du sedan möjlighet att göra något helt annat om och när du känner för det.

2. Det viktigaste beslutet i ditt liv är vem du kommer gifta dig med. Se till att välja en livspartner som stöttar dig och gör dig till en bättre människa.

3. Om du får chansen, jobba med något som gör världen bättre. Vi har alla haft förmånen att födas i ett rikt land och välsignats med alla möjligheter i världen. Det är vår plikt att göra något med den gåvan.

 

Läs hela intervjun med Jacob här!