24 Okt 2008 kl: 00:00

Hur många karriärer hinner man med?

Efter många år i olika positioner och många olika bolag och branscher, så har jag

ändrat min karriärbana flera gånger.

I många intervju processer så ska ett ”bra CV” se ut på ett speciellt sätt efter en tid i arbets livet enligt ett visst mönster.

Men idag då det är ett mera turbulent arbetsliv med många snabba sväningar i företagens konkurrans utsatta situation, så kommer CV:et att se lite annorlunda ut.

Det viktigaste är att du ser ditt mål i livet och hittar de arbeten och det du vill göra.

Har man passion för det man vill arbeta med så kommer framgång och andra bonusar på köpet utan att man behöver anstränga sig speciellt. Då framgång föder framgång och det sprider sig runt dig och ger till de som är runt dig också.

Lev din vision och brinn för det du vill och tänk inte så mycket på vad andra tycker eller vill att du ska göra. Du har ett liv och det är du ansvarig för att leva och växa på bästa sätt. Det är din livsuppgift och en fantastisk växprocess som pågår hela livet.

Det som är viktigt i ditt liv kan ingen annan ta ifrån dig. Du är unik och du har alla de resurser som du behöver i ditt liv och du kan åstakomma precis det du vill i livet.

Det kan ta tid och det kan ta dig till andra platser och andra riktningar som du inte tänk men håller du din vision vid liv så kommer du fram till målet med tålamod och envishet.

Ett liv är fyllt med med- och motgångar som prövar din styrka och ditt tålamod för att uppnå det du vill i din karriär. Följ ditt hjärta och du kommer till ditt mål snabbare än du tror för din vision är inte tidsbestämd men den kommer snabbt till dig då du fokuserar på rätt saker.

Vissa saker ska man inte vänta med utan ta tag i dem direkt. Vad som är viktigt är att du hittar nya mål allt eftersom och livet påkallar din uppmärksamhet att ta livet på allvar och ge och ta det bästa utav det.

Det bästa och vikitgaste i ett liv är kärlek, för livet och känslan att uppskatta och njuta av det du åstakommer och ge så mycket kärlek du bara kan till din omgivning. Det är det bästa för din karriär att använda kärlek. Första intrycket är viktigt och det är viktigt i livet och karriären.

Det är bara du som kan bedömma vad som är viktigt för dig och vad din karriär innebär i ditt liv.