Höstmys med både hjärta och plånbok
21 Nov 2017 kl: 00:00

Höstmys med både hjärta och plånbok

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med mobiloperatören hallon

Black Friday har för många blivit det enda ljuset i novembermörkret eftersom det inte finns mycket annat som lyser upp dagarna. Men tillsammans med folk i din närhet kan du enkelt ta dig igenom månaden utan att behöva köpa en enda pryl! Hugg tag i din kompis eller partner och fixa enkelt höstmys – utan att krångla till det, förstöra miljön eller bli pank på kuppen.

Dela streaming-konto

Pretty Little Liars-maraton? Yes! De tre första säsongerna av Vänner på en dag? Varför inte? Om ni delar på ett konto har ni lika stort mandat i valet av film eller serie. 

Med hallons black friday-deal får du just nu 100 GB surf när du tecknar ett mobilabonnemang! 

Gör en kulturkväll

När ni varvat serier är det dags för nästa skattkista av kultur: Teater! Många teatrar är en dold skattkista eftersom studenter och ungdomar ofta får rabatt på entréer. Ta en analog kväll, se en pjäs på närmsta teater och känn er mycket bildade (och ekonomiska). Enklare blir det inte!

Träna med din bästis

Träning behöver inte vara en tvåtimmars crossfit-session med pulsklocka och kompressionstights på ett dyrt gym. Det kan också vara så enkelt som att du och din kompis går ut på en promenad eller löprunda eller provar pilates hemma. Garanterat konsumtionsfritt!

Pyssla presenter

Låt kreativiteten flöda! Ni måste inte inhandla tusen piprensare, det räcker gott och väl med papper, sax, pennor och kanske ett limstift. Din kärlek och du kan skriva fina citat att rama in, och du och din bästis kan skriva påminnelse-lappar om hur bra ni är, som ni sedan lägger i burkar redo att tas fram när ni behöver det som mest. Fint, billigt och enkelt!

Ta en virtuell walk down memory lane

Fira er vänskap eller kärlek genom att gå igenom era spår på internet. Titta igenom era gamla Bilddagböcker (ja, de finns kvar), lyssna på låtarna ni röjde till på studentskivan och läs Facebook-statusar från 2011. Garanterat roligt – och eventuellt lite pinsamt.

Med hallon behöver du varken lägga dyra pengar eller lång tid på att lysa upp höstmörkret! Ingen bindningstid, inga fakturor men däremot 100 GB extra surf! Registrera dig här för hallons unika black friday-erbjudande!