Har du missat utmaningen?
12 Jul 2013 kl: 00:00

Har du missat utmaningen?

Shortcut Networking Challenge är tävlingen där du, med hjälp av ditt nätverk, kan vinna fina priser – som biobiljetter en iPad Mini, genom att dela en länk.

Nu har det gått ännu en vecka och det är dags att dela ut biobiljetter till två av deltagarna. Ni kommer att kontaktas via mail inom kort. Grattis till er!

Är du ännu inte med i Shortcut Networking Challenge?

Du kan enkelt vara med genom att dela med dig av dina karriärpreferenser och förväntningar i årets KarriärBarometer, vilket är din chans att påverka din nuvarande eller framtida arbetsgivare!

 

KarriärBarometern hittar du här. Det är alltså där du är med och tävlar.

 

Efter att du har besvarat undersökningen kommer du att få en unik länk som du kan dela med ditt nätverk för att bjuda in vänner och kollegor att också ta del i undersökningen.

 

De deltagare som lyckas samla in flest respondenter kommer att belönas med biobiljetter varje vecka. Dessutom kommer en iPad Mini delas ut till den deltagare som lyckas samla in flest respondenter varje månad och en resecheck värd 10 000 kr kommer att delas ut till den deltagare som lyckas samla in flest respondenter totalt under utmaningens gång.

 

Nu är det bara att sätta igång och dela era unika länkar!

 

Har du frågor är du välkommen att kontakta Universum på kb@universum.se.

 

Vi ser fram emot din medverkan!

 

Nästa uppdatering angående utmaningen kommer i augusti, så kämpa på tills dess”!