30 Mar 2008 kl: 00:00

Har du målet i sikte?

‘- Du är galen!

– Det klarar du aldrig!

– Ska du verkligen kasta dig ut i total osäkerhet och lämna ditt trygga jobb?

– När ska du bli vuxen och skaffa dig ett riktigt jobb?

Du har bestämt dig och tagit ett av dina viktigare beslut hittills i livet, och du har gjort det därför att du vill uppnå dina mål. Och istället för att stötta dig, gör dina nära och kära narr av dig.

Det är då du måste vara stark. För har du under en lång tid funderat på att genomföra en stor och viktig sak i ditt liv, så har du säkert tänkt igenom för- och nackdelar med beslutet. Och när beslutet väl är fattat är lösningen enkel.

LÄGG IN HÖGSTA VÄXELN OCH KÖR 110 %.

DU vill ju! DU kan! Och följer du vägen som DU vill kommer du att lyckas. Det är inte så att de neggare du möter egentligen vill dig illa. Det är istället så att de inte är några bra coacher eller rådgivare för det som du vill genomföra.

Sök istället svar på dina frågor hos andra som har gjort liknande saker som du vill göra. Startar du eget, tala med andra som lyckats bra med det. Tar du ditt första chefsjobb, leta upp någon med erfarenhet av att vara chef. Vill du börja med försäljning, leta upp en försäljningschef eller coach för att få en bild av vad det innebär.

Kort sagt, prata om rätt saker med rätt personer.

Då kan du få riktiga råd. Och då kan du slippa göra onödiga misstag som andra redan har gjort. I och med det ökar också chansen att du lyckas. Lyckas med att klara dina mål.

Vill du veta mitt mål? Klicka HÄR

Lycka till!

Max

Vill du prenumerera kostnadsfritt på mitt nyhetsbrev för säljare, KAM och försäljningschefer? Monday Morning Letter Maila till blogg@soderpalm.se.

Läs mer på www.soderpalm.se