Här är kändisarnas första sommarjobb
2 Jun 2014 kl: 00:00

Här är kändisarnas första sommarjobb

Erfarenhet är sällan något negativt. Så om du känner att dina meriter i cv:t inte väger tillräckligt tungt, kolla då in vad de här bekanta personerna gjorde på somrarna innan de landade drömkarriärerna.

Barbro ”Babben” Larsson, komiker

Jag jobbade med att förpacka korvar och smörgåspålägg på Visby Slakteri. Det var sommaren 1973.

Oskar Linnros, artist

Mitt första sommarjobb var på en soptipp. Jag slog sönder toaletter med en slägga i två månader, haha. När jag till slut fick lön köpte jag min första stereo och fem CD-skivor. Så mycket älskade jag musik redan då.

Lotta Lundgren, programledare

Jag jobbade i en godisaffär. Lyckades gå upp närmare 12 kilo på två månader.

Thomas Pettersson, komiker

Plockade gurkor några veckor samtidigt som jag jobbade hemma på gården hos pappa när jag var 14 år. Fyller år i augusti. Året efter när man fått moppe blev det tarmrenseriet på slakteriet. Det räknar jag som mitt första.

Joe Labero, illusionist

– Jag jobbade på Egus Möbler i Brittatorp. Jag började tidigt och fick lära mig löpande-band-principen. Det enda jag tänkte på vad när vi skulle ha nästa kafferast. Det var ett tufft men bra jobb!