1 Jun 2009 kl: 00:00

Grattis – ni vann!

VinnareBurningplainVi lottade nyligen ut biobiljetter till filmen The Burning Plain. Kampen var stenhård vem som skulle få bjuda sin kompis, kollega, syster, dotter eller sambo på ett välförtjänst biobesök. Kolla vem som vann! Anna Orthag, med motiveringen: Jag skulle vilja bjuda min snart 17-åriga dotter. Hon har det lite stökigt just nu. Vem ska hon bo hos, vill hon ha pojkvän överhuvudtaget, skola och kanske framför allt – Vem är jag? I hennes frigörelseprocess har vi tappat lite kontakt. Hon har valt att bo hos pappa och det har gett henne svåra kval och dåligt samvete. Jag tror att just denna filmen och inte bara tiden gemensamt skulle ge oss någonting att prata kring som då skulle kunna bidra till vår gemensamma resa till en vuxen mor och dotter relation. Agneta Lind, med motiveringen: Jag skulle vilja bjuda med min arbetskamrat Johanna (som oxå är medlem). Hon liksom jag behöver komma bort från vårt stressiga jobb och tänka på annat och vad kan vara bättre än att gå på bio! Det är även ett bra sätt för oss att bygga vår arbetsrelation och umgås på ”neutral mark”. Helena Thoors, med motiveringen: Min kära mor skulle behöva se en sådan här film… så hon får modet att våga förändra! Monica Pettersson, med motiveringen: Jag vill överraska en nära vän med filmen. En vän som ställer upp i ur och skur och som just nu själv behöver en liten flykt från vardagen. Film är en flykt från en stressig vardag och samtidigt ett enkelt sätt att låta sig inspireras och lära av sådant som vi kanske inte alltid tänker på. Lilian Nielsen, med motiveringen: Jag ligger just nu inlagd på sjukhus med vår yngsta dotter som fick andningsstillestånd igår. Då det har varit och kommer att vara mycket sjukhusbesök framöver så vill jag gärna bjuda min man på bio där vi kan koppla bort tankarna för några timmar med lite biobesök och barnfri tid.  

Stort grattis till er alla, hoppas filmen är riktigt bra!