Fyra skäl att gå med i fackförbundet Vision
19 Jan 2016 kl: 00:00

Fyra skäl att gå med i fackförbundet Vision

Detta är en sponsrad artikel.

Cv-granskning

Det är inte alltid så lätt att veta hur ens cv tas emot av andra människor, särskilt om man inte får någon respons alls. Här kan facket hjälpa till. Hos Vision får du feedback och hjälp med att skapa ett vinnande cv helt kostnadsfritt! En professionell karriärcoach går igenom ditt cv samt personliga brev och inom sju arbetsdagar får du feedback med förslag på förbättringar. En nyhet är att du även kan få hjälp med att förbättra din Linkedin-profil.

Personlig rådgivning

Du får råd och stöd när du behöver det. Till Vision Direkt kan du höra av dig och få personlig rådgivning om allt som rör din arbetssituation – lön, kompetensutveckling, arbetsmiljö, varsel, rättigheter och karriär. Du kan ringa oss alla vardagar mellan 8 och 20. På Vision kan du också få stöttning i lönefrågor. Vision hjälper dig att ta reda på vad du bör ha för lön och förbereder dig för lönesamtalet med chefen.

Inkomstförsäkring

Det är aldrig kul att bli arbetslös, men för medlemmar inom Vision blir bördan i alla fall något lättare. Vision erbjuder en generös inkomstförsäkring som kompletterar a-kasseersättningen. Försäkringen gäller alla typer av anställningar, inklusive vikariat och ger ersättning i upp till 160 dagar. Tillsammans med a-kasseersättningen och inkomstförsäkringen kan du få upp till 80 % av tidigare inkomst, om du varit medlem i 12 månader. Blir du medlem i Vision efter att ha varit med i ett annat fack kan du tillgodoräkna dig den tid som du haft en annan inkomstförsäkring.

Justera månadsavgiften efter inkomst och ålder

”Det här låter ju bra, men blir det inte väldigt dyrt?” tänker du nu. Nädå. På Vision så justeras månadsavgiften efter din inkomst och ålder. Är du arbetslös kostar medlemskapet en 50 lapp i månaden och är du under 30, eller tidigare studentmedlem kostar det endast 100 kr att vara yrkesverksam medlem hela första året! Billigt och bra helt enkelt!

Under 30: Gå med i dag för bara 100 kr för hela första året
30 eller äldre: Prova Vision i 3 månader utan kostnad i dag