Fredrik Eklund: Så klär du dig till framgång
16 Jan 2017 kl: 00:00

Fredrik Eklund: Så klär du dig till framgång

39-åriga Eklund är den svenska fastighetsmäklaren som gjort raketkarriär i USA, bland annat genom realityserien Million Dollar Listing New York. Han är också känd för sin karaktäristiska klädstil, med signaturplagg som färgglada sockor och jeanskostym.

CNBC har listat åtta tips direkt från Eklunds biografi ”The Sell”, där han delar med sig av sina bästa tips för att boosta karriären – med hjälp av kläderna.

1. Anlita en skräddare

via GIPHY

En dyr outfit kan se dålig ut om den inte sitter bra – och en något billigare outfit kan se mer exklusiv ut om den sitter bra.

”Du kan få en kostym för 400 dollar att se ut som en för 4000 dollar med hjälp av en skicklig skräddares expertis”, skriver Eklund.

2. Använd färg

via GIPHY

Hej då, helsvart! Fredrik Eklund slår ett slag för att använda mer färg. Kanske en färgglad slips, scarf eller ett par strumpor kan pigga upp?

3. Var noggrann med dina skor

via GIPHY

”Alla lägger märke till dina skor. Vad du har på fötterna kan antingen hjälpa eller stjälpa din outfit”, skriver Fredrik Eklund.

Men komfort är lika viktig som stil! Prova skorna på kvällen, när dina fötter är något svullna efter en lång dag, för att vara säker på att de inte för små, tipsar han.

4. Hitta din signaturstil

via GIPHY

Ha inte kostym eller klänning bara för att du känner att du ”måste” ha kostym eller klänning. Våga hitta din grej!

5. Ha en snygg klocka

via GIPHY

Ser det inte lite proffsigare ut att kolla tiden på ett armbandsur istället för telefonen? Jo.

6. Investera i håret

via GIPHY

Att vara snygg på hjässan är en viktig personlig investering!

7. Ät bra

via GIPHY

”Man behöver inte bo på en bondgård och plocka sina egna äpplen och mjölka korna själv för att äta bra mat”, skriver Eklund.

8. Le!

via GIPHY

Ingen outfit är komplett utan ett leende.

CNBC, ”The Sell”.