Företagens bästa aprilskämt
2 Apr 2014 kl: 00:00

Företagens bästa aprilskämt

liveitapril

1. Upplev studenten igen.

För dig som aldrig fick uppleva studenten finns nu chansen att göra det i efterhand. Upplevelseföretaget Live It har lösningen – för 995 kronor får du nämligen åka studentflak, champagnefrukost, studentmössa, flakplats med DJ och god utsikt samt studentmottagning med obegränsad mängd alkohol. Lite It utlovar både brakfylla och bakfylla. Krav för deltagande är 18-årsgräns och icke godkänt slutbetyg.

 

vingapril

2. Hipster-charter.

Med Ving kan man nu åka på Hipster Resort. Den perfekta lösningen för dig som inte gillar charter men vill få alla fördelar som en chartersemester innehåller. På Hipster Resort finns alltid skäggsalong, långkoksbuffé och egen örtträdgård – för att bara nämna några av de fördelarna med det nylanserade reseformatet.

 

nokiaapril

3. Nygamla Nokia.
Nokias gamla trotjänare 3310 gör comeback i butikerna. Från askan in i elden – den nya 3310:an har 41 megapixelkamera, xenonblixt och softtouch-display. Den nya telefonen kommer i färgerna gul, röd, grön och blå. Givetvis innehåller nya Nokia 3310 det klassiska spelet Snake.

 

polisenapril

4. Betala för fyllecell.
Polisen börjar från och med vecka 18 ta betalt för vistelse i fyllecell. Orsaken är att Polisens kostnader för omhändertagande av berusade personer ökat med 28 % sedan 2007. Hur mycket det kommer att kosta att vistas i fyllecell är ännu oklart, men i de fall den berusade inte har kontanter på sig finns möjlighet att betala med kontokort, faktura eller autogiro. Studenter och pensionärer får 20 % rabatt vid uppvisande av student- eller pensionärskort.

5. Selfie-tvång för flyg.

SAS välkomnar alla sina passagerare ombord – förutsatt att de tagit en selfie först. Flygbolaget har anammat intresset från sociala medier och inför nu obligatorisk selfie vid boarding. Bilden ska läggas upp på Facebook, Instagram eller Twitter tillsammans med hashtagen #FLYSAS.