Fixa ett vinnande CV med hjälp av TopCV
CV-hjälpen 3 Apr 2020 kl: 00:00

Fixa ett vinnande CV med hjälp av TopCV

När man söker jobb finns det flera fördelar med att sticka ut från mängden, och du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Det är inte alltid enkelt att lyckas med sin jobbansökan och från sekunden rekryteraren plockar upp ditt CV ur högen med ansökningar tar det inte lång tid innan en uppfattning har bildats. Shortcut har därför inlett ett samarbete med TopCV som erbjuder tjänster att hjälpa dig att fixa ett vinnande CV, personligt brev och LinkedIn-profil.

Att du har uppdaterad och lättförståelig information på ditt CV och LinkedIn kan göra dig mer attraktiv på marknaden, vilket ger en fördel i rekryteringsprocesser och ökar chansen att du går vidare i processen. 

Shortcut har inlett ett samarbete med TopCV som hjälper dig profilera ditt personliga varumärke på rätt sätt för att öppna dörrar till värdefulla jobberbjudanden och kontakter. 

Anledningen till att många inte uppdaterar sitt CV eller LinkedIn kan bero på att det tar väldigt lång tid att sammanfatta många års erfarenhet. Det kan också vara så att man aldrig behövt söka ett jobb utan blivit headhuntad eller rekommenderad. Vi vet idag att många relationer skapas online och det gäller såklart för jobb och affärer med, det kallas för social selling och större vikt läggs på ens personliga varumärke. Oavsett vilken situation du befinner dig i kan nu snabbt få professionell hjälp via TopCV.

TopCV är världens största CV-skrivningstjänst, och skriver och analyserar över en miljon CV och LinkedIn-profiler varje år. Varje individ arbetar direkt med professionella skribenter och branschexperter för att definiera sitt personliga varumärke och hitta ens nisch under jobbsökningsprocessen.

TopCV vet dessutom vad arbetsgivare letar efter och hjälper dig att presentera dig själv för att maximera dina möjligheter. TopCV erbjuder alltid en kostnadsfri CV-granskning för att ge dig:

  • Utvärdering från betrodda experter och det är alltid konfidentiellt och personligt anpassat
  • Objektiv feedback på layout, språk och hur väl ditt CV kommunicerar dina färdigheter och din expertis
  • Personliga rekommendationer om hur du gör ditt CV starkare
  • Tjänsten är ett samarbete där du får besvara frågor och beskriva målet med din profil, så det är inte en enbart en generisk mall 

Testa TopCV kostnadsfria CV-review

Läs vår artikel om Vad en vinnade LinkedIn-profil bör innehålla här!