Få professionell hjälp med ditt CV!
CV-hjälpen 17 Apr 2020 kl: 00:00

Få professionell hjälp med ditt CV!

Även om du inte planerar att söka jobb just nu kan det vara en självförtroendeboost att veta att du har ett snyggt och genomarbetat CV i bakfickan – oavsett om det gäller för att nätverka, göra din röst hörd på möten eller i en löneförhandling.

I ett företags ansökningshög till populära jobb gäller det att sticka ut från start. Rekryterare arbetar ofta under tidsbrist och varje CV får inte mycket tid. Självklart spelar innehållet störst roll, att du har lyckats med stora projekt eller har en rätt utbildning som grund. Men har ditt CV redan fått stämpeln som trist och svårläst är risken stor att det läggs i ointressant-högen.

Nu kan du snabbt få professionell hjälp från TopCV . TopCV är världens största CV-skrivningstjänst, som skriver och analyserar över en miljon CV och LinkedIn-profiler varje år. Som individ arbetar du direkt med professionella skribenter och branschexperter för att definiera ditt personliga varumärke och hitta din nisch under jobbsökningsprocessen.

TopCV vet dessutom vad arbetsgivare letar efter och hjälper dig att presentera dig själv för att maximera dina möjligheter. Ta hjälp av TopCVs kostnadsfria CV-granskning för att ge dig ett försprång i rekryteringsprocessen.

Testa TopCV kostnadsfria CV-review på här: länk


Läs vår stora guide för hur du skriver det perfekta CV:t!