F Nation – kreativt lärande på Fotografiska
10 Jul 2017 kl: 00:00

F Nation – kreativt lärande på Fotografiska

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med F Nation

– Vi på F Nation tror på kraften i att lära nytt och i att kunna lära om. I en värld som snurrar allt snabbare kommer just dessa tillgångar att vara några av dina viktigaste skills. Det gäller i våra arbetsliv men också i våra privata liv, för vi kommer allt oftare att hamna vid vägskäl där vi behöver ta ut nya riktningar, säger Anna Hasselström, som är Head of Learning på F Nation.

F Nation är ett initiativ av Fotografiska i samarbete med Mattias Hansson, tidigare vd på Hyper Island. På F Nation spelar konsten en viktig roll och kursutbudet fokuserar på Art, Business, Design och Tech. I höst är det Sverigepremiär för kurserna, som kommer att hållas i Fotografiskas inspirerande lokaler.

En av kurserna heter Designa ditt liv och tar avstamp i Human Centered Design som grundades av David Kelley på Stanford University i USA. Kursen lanseras tillsammans med Shortcut när den nu får världspremiär i Sverige.

Här kan du boka en plats på kursen redan nu!

Foto: Fotografiska

Human Centered Design handlar om hur nya tankegångar, idéer och verktyg kan hjälpa människan att uppnå sin fulla potential. Om du vill förbättra ditt liv, lära dig göra rätt val i din karriär och uppnå dina drömmar är Designa ditt liv den rätta kursen, eftersom du får rannsaka dig själv och öppna ögonen för nya sätt att tänka och jobba. Kursledaren Jacob Andelius utvecklar:
– Det är en interaktiv kurs, och med det menas inte bara att de som är med får en chans att prata, utan att vi gör kursen med varandra. Det går att gå kursen och få ut väldigt lite av den för att man inte är öppen för förändring, och samtidigt kommer andra som går kursen att inse att den blir en vändpunkt i livet. Det står och faller med hur beredd man är på förändring. Det är inte mycket som går ut på att jag som kursledare går in och styr och ställer utan det handlar om att visa på Human Centered Design-metodiken.

Låter det intressant? Utöver de spännande kurserna erbjuder även F Nation tre månaders medlemskap på Fotografiska i alla sina utbildningar. Ta chansen och utveckla dig själv och sök redan i dag!

3 anledningar till att du ska gå kursen Designa ditt liv:

Design thinking är en strategi som används för att förbättra en befintlig produkt eller upplevelse och som du kan applicera på ditt liv och din karriär för att förbättra det på alla plan.

1. Du får en övergripande förståelse för design thinking-metodiken och de verktyg och processer som förknippas med den.
2. Du får med dig ett verktyg för innovations- och idégenerering – ett verktyg som du har med dig lika mycket i ditt arbete som i din personliga utveckling.
3. Du får förmågan att integrera rätt attityd i arbetet med att testa nya idéer.

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med F Nation