”Eniros kunder är nöjda, och det ska vi vara stolta över”
7 Sep 2016 kl: 00:00

”Eniros kunder är nöjda, och det ska vi vara stolta över”

Berätta om din roll på Eniro!

– Jag är säljchef och arbetar med ett team som heter Campaign Products, som erbjuder digitala helhetslösningar, med Google AdWords som huvudprodukt. Jag ansvarar för fyra säljare – en i Göteborg, en i Malmö och två i Stockholm. Mina huvuduppgifter handlar om att leverera resultat och se till att våra kunder förblir våra kunder. Jag ser till att säljarna håller sig uppdaterade med rätt kunskaper inom den digitala världen, och försöka få dem att känna att de har en chef som är närvarande och som kan stötta dem i deras dagliga arbete.

Hur har din Eniro-resa varit?
– Jag började här för fyra år sedan. Min syster arbetade på Eniro och tyckte att det skulle passa mig bra, vilket hon hade helt rätt i. Jag började som säljare, för att sedan gå över till produktsidan. På produktsidan arbetade jag med bakgrunden till produkten. Jag ville bredda min kompetens och lära mig mer än bara säljet. Vilket var superbra, för när jag sedan valde att gå tillbaka till säljsidan igen och börja arbeta som säljchef, så kände jag att jag hade mycket mer kött på benen kring produkten. Jag hade den tekniska kunskapen kring hur man arbetar med Googleannonsering och Googlekampanjer. Nu är jag chef över mina tidigare kollegor, vilket var lite nervöst i början. Men vi har en jättebra relation och det tror jag att de också känner.

Vad gör Eniro till en spännande arbetsgivare?

– Det är spännande att följa den förändringsresa som Eniro befunnit, och befinner sig i. Jag tror på Eniro, och alla som arbetar här ser ljust på Eniros framtid. Vi måste våga vara självsäkra och känna att vi är bäst, för det är vi – vi är bäst på local search. Vi levererar kvalitet för kvantitet, och det syns på resultaten. Eniros kunder är nöjda, och det ska vi vara stolta över.

Vad har varit dina drivkrafter i karriären?

– Jag måste känna att jag utvecklas. För även om man har svårt att sitta still, så behöver inte det betyda att man måste förflytta sig eller skaffa en ny position, det kan lika gärna innebära att man är kvar i samma tjänst men hittar nya utmaningar, nya produkter och nya utvecklingsområden. Känner jag att det står still försöker jag hitta ett nytt projekt att dra igång. Jag vill stanna på Eniro, jag vill vara med och påverka och kunna förändra. Och det i sig är en drivkraft – att känna att det är det här jag vill.