9 Maj 2008 kl: 00:00

Dina möjligheter är obegränsade

Igår kväll stod jag och en väninna i baren på Sturehof och då kommer det fram en man till oss och då fick jag en injektion av honom som var ”Skapa mirakel varje dag”

Det han sa var, gör det du brinner för och skapa dina ”mirakel” varje dag.

Det var otroligt härligt att få denna energi kick som det var igår av denna mannens samtal.

Han hade skapat framgång i livet, familj, arbete, vänner och han bara ”brann” för att skapa mirakel varje dag.

Att våga tro på sina inre krafter, utveckla sin personlighet och nå framgång i livet – det är möjligt för alla. Det gäller att hitta det man ”brinner” för.

Genom att träna upp förmågan att få kontakt med ditt inre jag och det kan du göra i din dagliga meditation. Där du vigar gränsen för dina tankar, som leder till handling.

Det kan du göra för att få bättre relationer till dina närmaste, att våga byta jobb, att få bättre ekonomi osv. Det är du som sätter dina egna bergänsningar.

Man kan likna det med att din kropp är en trädgård och du själv är trädgårdsmästaren som ser till att rensa bort allt ”ogräs” som du inte vill ha i din kropp och själ. Det gäller att vårda och ansa och vattna – med rätt tankar, positiva handlingar, glädje fyllda samtal, nära och kära realtioner som skapar kärlek.

Bli din egen trädgårdsmästare och odla det vackraste du har – [q]det är du[/q]. Och uppfyll dina drömmar – du kan och du har viljan till att skapa dina ”mirakler” varje dag!