29 Nov 2012 kl: 00:00

Din ultimata cv-guide

Shortcut är en guldgruva för dig som behöver vässa ditt cv, inspireras eller hitta ett sätt att sticka ut i högen av ansökningar. Därför kommer här en liten sammanställning av några av våra bästa artiklar.

 

Goda exempel

Det finns bra, dåligt och mediokert. Men ibland lyckas någon också med att ådstakomma något alldeles, alldeles underbart. Här hittar du cv:t som rekryteraren älskar.

 

Om du tröttnat på att allt alltid verkar se likadant ut och vill använda din lite mer konstnärliga ådra – kolla in den här guiden på hur du bäst gör ett kreativt cv.

 

På Shortcut granskar vi med jämna mellanrum cv:n som ni läsare skickar in. Inspireras av Saras cv – där experten fått tycka till om innehåll och formuleringar. Eller kolla in Emma-Klara, som kammade hem drömjobbet med hjälp av det här.

 

Kort och gott, skapa det perfekta cv:t!

 

 

Gör inte så här …

Det finns naturligtvis också avskräckande exempel. Exempel du absolut inte ska följa. Som toppcheferna inte alls gillar.

 

För i ärlighetens namn är det lätt att det slinker med en formulering eller två som egentligen inte alls hör hemma i en jobbansökan. I bästa fall undviker du åtminstone de sju saker du aldrig ska skriva i ditt cv eller  fem klyschor som inte alls hör hemma där.