Dämpa jobbångesten och finn din inre passion!
7 Aug 2018 kl: 00:00

Dämpa jobbångesten och finn din inre passion!

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med SF Anytime.

När vi har landat efter vår efterlängtade semester börjar allvaret omedelbart. Det är oftast då funderingarna på om vi verkligen trivs på jobbet och liknande tankar dyker upp. Hur ska jag avancera i min karriär eller göra det jag verkligen känner passion för, tänker du kanske. Tankarna snurrar och lagom till jobbstart brukar jobbångesten ha nått sin peak.

Känner du igen dig? Misströsta inte! Det finns tips och trix att ta till för att hålla jobbångesten på mattan under semestern – så att du kan njuta i lugn och ro.

För att behålla lugnet gäller det att fokusera på aktiviteter som tar dig långt bort från vardagens bestyr. Ett utmärkt sätt att låta sinnena slappna av är att dyka in i filmens värld. Ta tillfället i akt och se alla dina guilty pleasures eller filmerna du alltid velat se men inte hunnit. Med dagens smarta teknik kan du dessutom se film oavsett var du befinner dig – på landet, hemma i soffan eller på bussen. Låt idéer och nya tankesätt slå rot i din själ. Kanske kan en film till och med hjälpa dig finna din passion eller ge dig en ny infallsvinkel på ett problem?

Dra ihop ett gäng vänner och skratta till Tårtgeneralen eller ta chansen och se den nya fina filmen C’est la vie, vars regissör bland annat ligger bakom storfilmen En oväntad vänskap. Är det istället action som är din melodi rekommenderar jag Tomb Raider, science fiction, Avengers eller Infinity War. Eller varför inte se thrillern A Quiet Place tillsammans med någon du håller kär.

Alla filmer hittar du på sfanytime.com – betala endast för det du vill se på, enkelt med swish eller kort och helt utan bindningstid. Och kom ihåg – framgångar byggs inifrån.

Detta är en sponsrad artikel i samarbete med SF Anytime.