COWI söker global Employer Branding-ansvarig
27 Aug 2015 kl: 00:00

COWI söker global Employer Branding-ansvarig

COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort tack vare COWIs helhetssyn. COWI har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och kan hantera utmaningar från många olika angreppspunkter och skapa fungerande helhetslösningar för sina kunder.

COWI söker nu en global Employer Branding ansvarig, med placering i Stockholm, som skall samordna och koordinera de lokala aktiviteter som COWI genomför i syfte att stärka sin attraktivitet bland studerande ingenjörer och unga yrkesverksamma ingenjörer. Personen i fråga rapporterar till COWIs personaldirektör.

Du erbjuds en spännande och utmanande karriär i en dynamisk miljö där dina idéer och färdigheter blir värdesatta och där du har möjlighet att utveckla dig både personligt och professionellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och du blir anställd direkt på COWI. Rekryteringen är i samarbete med Nova, som sköter urval och intervjuer löpande. För frågor eller vid intresse skicka ditt CV samt personliga brev till Nina Ögren (Recruitment Manager, Nova): nina.ogren@nova.com.