31 Mar 2020 kl: 00:00

Bygg ditt nätverk med Ladies of FMCG

“Det är en bransch som är fylld av kvinnor men det återspeglas inte i ledande befattningar eller maktstrukturen, det vill vi ändra på.”

 

Vad gör Ladies of FMCG?

Ladies of FMCG är ett professionellt nätverk för kvinnor inom FMCG-branschen. Ladies of FMCG ska verka som ett givande, ambitiöst och roligt nätverk. Vi skapar möjligheter att utbyta kunskap, erfarenheter, diskutera karriärmöjligheter och skapa kontakter för framtiden.

Nätverket startades av Hanna Mannberg och Veronica Kumlien i januari 2018 och nätverket har nu 2200 medlemmar. Hanna har jobbat som HR-chef, COO och CEO på företag inom Food Service. Veronica har många års erfarenhet från produktutveckling, marknadsföring och försäljning inom dagligvaruhandeln och Food Service.

 

Varför startade ni nätverket?

Vi startade nätverket eftersom vi själva saknat ett nätverk för kvinnor i branschen som också är utvecklande att delta i. Det är en bransch som är fylld av kvinnor men det återspeglas inte i ledande befattningar eller maktstrukturen, det vill vi ändra på.

 

Varför behövs Ladies of FMCG?

Vi genomför mentorprogram, kurser, nätverksträffar, mingel och arbetar för att Ladies of FMCG ska vara branschens viktigaste och roligaste nätverk.

Genom att peppa kvinnor, lyfta förebilder och skapa forum där vi kan bli varandras sparringpartners ska vi stärka kvinnor i branschen. Ladies of FMCG finns för att utmana den traditionella strukturen och bidra till en mer jämställd bransch.

 

Vad innebär det mentorprogram ni erbjuder?

Ladies of FMCG Mentorprogram är branschens första och enda kvinnliga mentorprogram. Vårt program ger dig insikter och verktyg för ökad och hållbar karriärlycka. Under din karriär kan det finnas ett behov av att inspireras, utmanas och utvecklas i din roll och som person. Med en mentor som bollplank, förebild och stöd utanför din organisation får du tillgång till en erfaren ledare som kan ge dig konkreta tips och råd på hur du ska tänka och agera i din roll samt karriär. Du utökar även ditt kontaktnät, vilket ger större möjlighet till karriärutveckling.

Våra event och kurser är exklusiva för Ladies of FMCG medlemmar och innehållet är skräddarsytt utifrån medlemmarnas önskemål. Eventen inleds eller avslutas alltid med ett mingel där våra medlemmar får tillfälle att nätverka och skapa ovärderliga kontakter för framtiden.

 

Hur blir man ett del av ert nätverk?

Nätverket är på Facebook och medlemskapet är kostnadsfritt!

https://www.facebook.com/groups/553468471673247/

 

Intresserad av att veta mer?

Läs mer på https://www.ladiesoffmcg.se/