Årets Student 2017: William Palm blev Årets Teknolog
31 Mar 2017 kl: 00:00

Årets Student 2017: William Palm blev Årets Teknolog

Stort grattis, hur känns det?

– Det känns grymt kul att få ta del av den här utmärkelsen.

Vad betyder det här för dig?

– Priset betyder jättemycket för mig, att få ta del av en så stor utmärkelse av ett företag som ABB är grymt kul. ABB har ju varit ett intressant företag för mig för framtiden eftersom jag har pluggat robotik på Mälardalens högskola. 

Varför tror du att du vann?

– Jag tror att jag vann för att jag har hållit på med större projekt som handlar om just hållbar teknik för framtiden och för att de såg någon slags potential i mig.

Vad hoppas du på att få ut av vinsten?

– Av sommarjobbet på ABB hoppas jag få ut mycket. Jag hoppas på att få se mer av företaget och att få en större förståelse för allt de håller på med. Jag hoppas också få testa på flera olika områden och få känna av mer vad jag faktiskt vill rikta in mig på.

Läs mer om tävlingen ”Årets student” här!