Årets Student 2017: Shahyan Khan blev Årets Utmanare
31 Mar 2017 kl: 00:00

Årets Student 2017: Shahyan Khan blev Årets Utmanare

Stort grattis, hur känns det?

– För mig känns det helt otroligt, jag har knappt ord. Det är bara en sådan otrolig upplevelse att bara få vara med och sedan också att få det här priset.

Vad betyder det här för dig?

– Priset för mig betyder ett erkännande. Att man kan lyckas om man vågar utmana konventioner, vågar gå emot strukturer och vågar lita på sig själv hela vägen. Det här priset visar på något sätt att jag har lyckats med min resa. Att jag har kommit någonstans.

Varför tror du att du vann?

– Kanske för att jag har gjort många saker i många olika fält. Jag har försökt utmana både i näringsliv, akademi och politik och allt det samlat tror jag gjorde att jag vann.

Vad hoppas du på att få ut av vinsten?

– Mitt internship kommer nog ge mig mycket när vi väl vet hur det kommer att se ut. Det nästkommande nu är en VD-lunch som jag kommer att få vara med på, om en eller två veckor. Det är ju otroligt spännande att börja där, så får vi se vart det tar oss.

Läs mer om tävlingen ”Årets student” här!