Årets Student 2017: Linus Jonsheden vann Årets Digitala Talang
31 Mar 2017 kl: 00:00

Årets Student 2017: Linus Jonsheden vann Årets Digitala Talang

Stort grattis, hur känns det?

– Det känns verkligen superbra!

Vad betyder det här för dig?

– Det betyder allt just nu i den här stunden faktiskt. Det betyder att jag får chansen att realisera den är idén som jag har haft, och som jag inte tidigare har tagit steget att utveckla. Det är ju fantastiskt!

Varför tror du att du vann?

– För att jag har en idé som förändrar sättet man ser på något. Det kommer byta perspektiv på arbetsmarknaden och förflytta den hierarkiska ordningen från en auktoritär arbetsgivare till en plattform där studenter och arbetsgivare kan mötas på mitten.

Vad hoppas du på att få ut av vinsten?

– Av dagen på EVRY tror jag att jag kommer få ut massor av nyttig feedback – bland annat genom möten med skarpa hjärnor som kan hjälpa mig att utveckla min idé så att jag kan ta den till en ny nivå.

Läs mer om tävlingen ”Årets student” här!