Årets Student 2017: Hussein Chita blev Årets Samhällsutvecklare
31 Mar 2017 kl: 00:00

Årets Student 2017: Hussein Chita blev Årets Samhällsutvecklare

Stort grattis, hur känns det?

– Det känns helt fantastiskt, det känns överraskande men jag är jätteglad och ödmjuk. Jag tackar, tar emot och är positivt inställd.

Vad betyder det här för dig?

– Priset betyder väldigt mycket för mig. Det motiverar mig att fortsätta jobba på det sättet jag gör, pusha mig själv till att utforska nya fält och att växa som människa. Det motiverar väldigt mycket!

Varför tror du att du vann?

– För att jag visar på en vilja att konstant lära mig nya saker och utforska områden som jag vanligtvis kanske inte befinner mig i, för att jag vill se saker ur nya perspektiv. Jag engagerar mig väldigt mycket utöver studierna och visade även på ett socialt engagemang som jag tror gick hem bland människor.

Vad hoppas du på att få ut av vinsten?

– Framförallt ett nytt kontaktnät och möta människor som inspirerar mig till att fortsätta jobba med de saker jag gillar, men även en ny insikt inom byggbranschen och motivation till att söka mig till rätt kall i livet. En vilja att släppa det akademiska livet och börja arbeta.

Läs mer om tävlingen ”Årets student” här!