Årets Student 2017: Carl Öberg blev Årets Marknadsförare
31 Mar 2017 kl: 00:00

Årets Student 2017: Carl Öberg blev Årets Marknadsförare

Grattis! Hur känns det?

– Det känns superbra, verkligen!

Vad betyder det här för dig?

– Priset betyder otroligt mycket för mig då marknadsföring inte är något som jag pluggar, utan bara sysslar med på fritiden. Det här är ju verkligen ett intyg på att det jag tycker är kul att göra på fritiden även går att lyckas med.

Varför tror du att just du vann?

– Jag tror att jag vann för att min idé är kopplad till något som är väldigt viktigt i samhället idag – att företag tar ett socialt ansvar.

Vad hoppas du på att få ut av vinsten?

– Först och främst är det ju en otrolig merit att ha på sitt CV – årets marknadsförare 2017. Men jag hoppas också att jag i framtiden lyckas utveckla de marknadsföringsidéer som jag har genom det här, och kanske kan få lite nya kontakter som gör det möjligt.

Läs mer om tävlingen ”Årets student” här!