Årets Student 2017: Alexander Siotis blev Årets Samhällsinnovatör
31 Mar 2017 kl: 00:00

Årets Student 2017: Alexander Siotis blev Årets Samhällsinnovatör

Grattis, hur känns det?

– Det känns helt fantastiskt, väldigt roligt att få den här utmärkelsen!

Vad betyder det här för dig?

– Det betyder mycket för att det ger mig en stor möjlighet att påverka samhället från grunden. Det är en stor möjlighet att få samarbeta med Helsingborg stad och utveckla de idéer som jag har i samarbete med dem.

Varför tror du att du vann?

– Jag tror att jag vann för att jag verkligen vill någonting, jag vill verkligen förändra saker. En innovatör tycker jag är en person som inte följer samma spår som folk tidigare har vandrat, utan någon som tänker att man ska gå åt ett annat håll. Det är något jag verkligen kan känna igen mig i.

Vad hoppas du på att få ut av vinsten?

– Jag hoppas att jag får genomsyra staden och samhället i stort – med ett nytt tänk på hur man ska förebygga sjukdom, främja hälsa och få studenter att trivas i staden.

Läs mer om tävlingen ”Årets student” här!