Årets Student 2016: Ge karriären en drömstart!
15 Jan 2016 kl: 00:00

Årets Student 2016: Ge karriären en drömstart!

Drömmer du om ett spännande sommarjobb på ABB:s robotavdelning? Ett helt skräddarsytt internship hos 3? Ett sylvasst ledarskapsprogram tillsammans med KPMG? Då måste du vara med och tävla om utmärkelsen Årets Student, som varje år arrangeras av Universum tillsammans med några av Sveriges mest spännande företag!

Här är årets företag – klicka på respektive rubrik för att ansöka och läsa om vad du vinner!

Årets Teknolog – delas ut av ABB
Tilldelas en genuint teknikintresserad civilingenjörsstudent, som brinner för utveckling och vill vara med och påverka samhället.

Årets Marknadsföringsstudent – delas ut av Arla
Går till en dig som vill göra karriär inom marknadsföring, och sitter på en produktidé som du tror skulle göra succé på Arla.

Årets Nytänkare – delas ut av Danske Bank
Är du en innovativ utmanare som brinner för att hitta lösningar utöver det vanliga? Då kan du vara precis den Danske Bank letar efter!

Årets Samhällsinnovatör – delas ut av Helsingborgs stad
Helsingborg är på jakt efter nästa stjärna som vill vara med på resan mot en bättre stad. Vilken utbildning du läser spelar ingen roll – det är din vision som räknas!

Årets Framtida Ledare – delas ut av KPMG
Ledarämnen som studerar till ekonom, ingenjör eller jurist – se hit! KPMG vill vara med och utveckla din karriär till nästa steg.

Årets Future Business Talent – delas ut av L’Oréal
Tilldelas en ekonomistudent som drömmer om att göra internationell karriär. Ansvar, entreprenörskap och innovation är ord du spetsar öronen särskilt till.

Årets IT-Tjej – delas ut av Microsoft
IT-branschen skriker efter fler briljanta kvinnor! Microsoft utser varje år en kvinnlig ambassadör som brinner för en jämställd och attraktiv bransch. Är det du?

Årets Digitala Idé – delas ut av Schibsted
Har du en ide med potential att sticka ut i det digitala bruset? Schibsted är på jakt efter nästa digitala tjänst som förenklar människors vardag.

Årets Mäklarstudent – delas ut av SkandiaMäklarna
För sjätte året i rad premieras en mäklarstudent som är särskilt engagerad, driven och storhjärtat social. Är det du eller någon du känner?

Årets Samhällsutvecklare – delas ut av Skanska och Sweco
Studerar du till civil- eller högskoleingenjör för att du är sugen på att delta i skapandet av morgondagens samhälle? Då är det här chansen för dig.

Årets Utmanare – delas ut av 3
Det här är priset för modiga vinnarskallar som vågar utmana rådande normer! Klarar du att söka nya vägar i en konkurrensutsatt bransch under snabb utveckling? Sök!