Årets Student 2016: Fredrik Löfgren vann Årets teknolog
23 Mar 2016 kl: 00:00

Årets Student 2016: Fredrik Löfgren vann Årets teknolog

Grattis, berätta, hur känns det?
– Stort tack! Det känns jättekul att få en bekräftelse på att det jag gör om dagarna är betydelsefullt.

Vad gör du om dagarna?
– Väldigt mycket! Jag driver programmeringsklubbar för barn, hjälper särbegåvade barn med matte och är lagledare för Svenska landslaget i robotfotboll.

Vad händer härnäst?
– Först ska vi fira, men redan i morgon bär det av mot Eskilstuna där jag ska föreläsa om teknikutveckling. Efter det ska jag vara med i finalen på Blixtlåset – en uppfinnartävling. Jag avslutar dagen med att hålla en vetenskapsshow för barn för att väcka intresset för naturvetenskap. Och sen väntar nya grejer!

Läs mer om tävlingen ”Årets Student” här!