Årets Student 2016: Arish Karadaghi vann Årets digitala idé
23 Mar 2016 kl: 00:00

Årets Student 2016: Arish Karadaghi vann Årets digitala idé

Grattis, hur känns det?
– Det känns riktigt bra att få erkännande för en idé som jag verkligen tror på. Corso är en digital plattform som kopplar ihop körkortstagare med trafiklärare. Att modernisera hela trafikskolebranschen är vad jag och mitt team tror är nästa stora grej för Sverige, och resten av världen.

Vad innebär vinsten?
– Väldigt mycket. Det ger mig energi att fortsätta min resa. Att få ett erkännande för all tid, hårt arbete och kärlek som jag lagt ner på detta ger mig energi att fortsätta.

Vad gör du om fem år?
– Då har vi disruptat hela trafikskolebranschen. Förhoppningsvis driver vi Corso vidare, i ännu fler länder, eller så har jag gjort en exit och investerar kapital och tid i andra ungas entreprenörers start-ups och hjälper dem i deras resor..

Tips till andra studenter?
– Har du en idé, sätt igång! Tro på dig själv och det du gör, resten kommer automatiskt.

Läs mer om tävlingen ”Årets Student” här!