Årets Ekonomistudent – delas ut av KPMG
26 Jan 2011 kl: 00:00

Årets Ekonomistudent – delas ut av KPMG

KPMG sätter fokus på ungt ledarskap och delar för första gången ut ett ledarskapspris till årets ekonomistudent. De vill uppmuntra unga personer att våga ta för sig och satsa på ledarskap. På KPMG värderas goda förebilder och ledaregenskaper högt.

Priset delas ut till en student som är en inspirationskälla för sina vänner eller studiekamrater, den självklara projektledaren eller en person som på något sätt utmärkt sig med sitt ledarskap. Viktigt är också att denna personen är en god förebild för sin omgivning.

KPMGs jury består av en grupp personer som själva är framgångsrika unga ledare. KPMGs VD Helene Willberg kommer, Jacob Dalborg VD för Albert Bonniers Förlag samt Sebastian Wettermark, VD för Lifeleader Academy. De fem slutliga finalisterna kommer alla att få genomföra en 15-minuters presentation för juryn. Det mötet kan, i sig självt, vara en chans till en kick-start på karriären.

Vinner du tävlingen får du en eftertraktad ledarskapsutbildning från Lifeleader Academy värd 20 000 kr. En utbildning som kommer ge dig möjlighet att skapa en karriär utöver det vanliga! Priset delas ut på Universum Awards på Berns i Stockholm den 17 mars.

Är du årets unga ledare? Ansök här!