Vindex
2 Mar 2022 kl: 14:03

Vindex

Vindex grundades 2006 och vi specialiserar oss på tillsättningar av konsulter och kandidater inom hela ekonomifunktionen. Det innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, Head of Business Controll, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer, löneadministratörer och andra ekonomer till både långsiktiga tjänster och på tillfälliga uppdrag eller vikariat.

 

Samtliga av oss som arbetar på Vindex har ekonomibakgrund, både akademiskt och praktiskt. Exempelvis har våra medarbetare mångårig erfarenhet i roller som CFO, redovisningschef, controller eller revisor. Med den erfarenheten och kompetensen medföljer en tydlig förståelse för de roller vi tillsätter, vilket underlättar i kommunikationen med våra kunder och gör det enklare för oss att förstå vilken typ av kompetens som efterfrågas. Vi talar helt enkelt samma språk som våra kunder och kan på så sätt lösa varje unikt behov på ett snabbt och kvalitativt sätt.

 

Vi arbetar dagligen med att hitta rätt person till rätt miljö och vi är oerhört måna om att både kunden och konsulten/kandidaten upplever en lyckad matchning ur samtliga aspekter. Vi jobbar också hårt för att vårt bidrag under processen ska upplevas som positivt. Att hitta rätt ny utmaning för våra konsulter/kandidater är något vi brinner för samtidigt som att vi i lika hög utsträckning vill hjälpa våra kunder att på ett snabbt och effektivt sätt lösa sina resursbehov. Detta kräver lyhördhet, förståelse för personer och arbetsplatser samt och en genuin vilja att hitta rätt plats för varje person – en vilja som är mycket stark hos oss på Vindex.

 

Antal rekryterare: 22

Antal konsulter som arbetar på ekonomiavdelningar hos kunder: 140 

Kontor: Kungsgatan 44 i Stockholm


Kontaktuppgifter 

Hemsida: https://www.vindex.se/ 

Mail: info@vindex.se

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/vindex-ab/