2 Mar 2022 kl: 14:03

Veidekke

Veidekkes verksamhet sträcker sig från komplexa bygg- och anläggningsprojekt till att tolka konsumenttrender och översätta det till bostadsdrömmar.Med drygt 7000 medarbetare och en omsättning på ca 25 miljarder norska kronor är vi idag en av Skandinaviens största kompletta aktörer inom branschen.

På Veidekke har vi en lite speciell filosofi som präglar både vårt synsätt och arbetssätt. Vi uttrycker den med orden ”Involverande krafter. Kollektiv intelligens”. Vi ser människor som vår mest värdefulla tillgång. När människor involveras i arbetet händer viktiga saker. Engagemanget ökar. Motivationen stärks. Vi hittar bättre lösningar. Att involvera medarbetarna på riktigt är en självklarhet för oss. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare och tillsammans är vi Veidekkes näst största ägare.

På Veidekke i Sverige är vi idag drygt 1800 medarbetare som tillsammans har skapat en riktigt bra tillväxt och offensiva mål framåt. Målet är dock inte att bli störst – utan bäst. Och vi behöver fler kollegor, för en mängd olika roller inom vår verksamhet, som vill vara med på den spännande resan.

 

veidekke