Trivago
2 Mar 2022 kl: 14:03

Trivago

trivago är ett tyskt företag som grundandes år 2005, och är idag världens största hotellsöksida på nätet. Varje månad använder 45 miljoner människor trivago som utgångspunkt för att hitta reseinformation. trivago hjälper sina användare att hitta deras ideala hotell och boka det till bästa möjliga pris genom att jämföra priserna från 203 bokningssidor.

trivago växer och lika så det nordiska teametRekrytering sker löpande genom http://www.trivago.se/jobs/ och vi söker hela tiden efter engagerade studenter och färdigutbildade akademiker att ta plats i vår internationella team. trivago erbjuder internship, traineeplatser, deltidsjobb, studentjobb och heltidsjobb inom en rad olika områden som bland annat marknadsföring på nätet, informatik, IT, design, PR, kundservice, HR och försäljning.

Tjänsterna finns huvudsakligen i Düsseldorf, Tyskland (huvudkontoret) men vi har även viss arbetsmöjlighet på vårt Palmakontor (Mallorca, Spanien)

Ta chansen att få internationell arbetserfarenhet i ett expanderande företag.

Rekryteringen sker löpande under hela året och du skickar din ansökan direkt genom: http://www.trivago.se/jobs/
Här kan du också läsa mer och se en film om hur det är att arbeta på trivago: http://www.trivago.se/static/career_opportunities/career_opportunities