Telenor
2 Mar 2022 kl: 14:03

Telenor

Telenor som arbetsgivare

Som världens sjätte största mobiloperatör erbjuder vi världens möjligheter för rätt personer – oavsett om du vill göra karriär på höjden eller bredden.

Telenor är ett företag med lång historik, men i vår spännande och tekniktunga bransch är kunskap en färskvara och det gäller att fortsätta vara nyfiken och ung i sinnet. För att kunna behålla vår position längst fram inom telekom satsar vi på ett aktivt och coachande ledarskap. Det betyder att du kommer utvecklas i din roll och har många vägar att välja på inom företaget. Du får stor frihet under ansvar i arbetet och vi försöker alltid – så långt det är möjligt – att hjälpa dig skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid.

Med verksamhet i 11 länder finns utmaningar i andra länder för den som vill. Just nu satsar vi bland annat stort i Indien, vilket kan skapa många arbetstillfällen.

Trots att vi är en global aktör inom telekom råder en entreprenörsanda på Telenor. Vi är övertygade om att det är den andan som gjort att vi haft möjligheten att utvecklas som företag – och ge våra medarbetare möjligheter att utvecklas både som yrkesmänniskor och individer. Beslutsvägarna här är korta och du som medarbetare har stora möjligheter att påverka beslut.

Vad som förväntas av dig:
För att trivas och nå framgång hos oss krävs det att du som person är engagerad, utåtriktad och social. Du har också förmågan att se lösningar där andra ser problem och samarbetar gärna med andra för att förverkliga dessa lösningar. I din yrkesroll vågar du ta plats och du trivs med att ta ansvar. Hos oss mäts du lika mycket på vad du gör som hur du gör det därför är det viktigt att dina personliga värderingar överensstämmer med våra; Be Inspiring, Keep Promises, Be Respectful, Make it Easy.

Och sist men inte minst – du förstår att allt det vi gör, det gör vi med kunden i centrum. Allt för att uppfylla vår vision; Mobilitet i världsklass och vår mission; Here to Help!

Affärsutveckling Data/IT Data/IT-ekonom Databasteknik Dataingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Datavetenskap Ekonomi Ekonomisk analys och styrning/Verksamhetsstyrning Företagsekonomi Informatik Informationsteknologi / Informationsteknik Marknadsföring Medie- och kommunikationsvetenskap Medieteknik Multimedia Nationalekonomi Organisation/Management/Ledning och styrning/Strategi Personalvetenskap (HR) Programmering Projektledning Samhällsvetenskap Systemvetenskap Careerist Harmoniser Hunter Leader