Stretch
2 Mar 2022 kl: 14:03

Stretch

Stretch är ett konsultbolag som skapar affärsvärde!

Stretch är ett konsultbolag inom IT och verksamhetsutveckling. Ett bolag som kombinerar hjärta och ödmjukhet med mod och tävlingsanda. Hos oss är alla konsulter, vi tillför värde för våra kunder och lever som vi lär. Det är en av våra största styrkor. Vi har nyfikenhet och drivkraft att hela tiden våga utvecklas och tänja gränser. Det gör oss till ett bolag i framkant. Stretchbolagen förändras med vår omvärld och marknad och har ständigt fokus på att skapa ökat affärsvärde för våra kunder. Genom att tänka affärsvärde i allt vi gör föredrar vi:

  • Affärsvärde före kostnad, tid och funktion
  • Många små steg före långsiktig planering
  • Ett team före separata team för IT och verksamhet
  • En livscykel före uppdelning i projekt och förvaltning
  • Nära dialog före avtal och dokumentation

Vi gör inte allt åt alla. Vi gör bara det våra specialister kan riktigt bra och det som ger våra kunder mest affärsvärde. Kunderna kallar det fokus, vi kallar det mod!

Skandinaviens mest spännande konsultbolag

Stretch grundades 2002 med ambitionen att vara det mest spännande konsultbolaget på den skandinaviska marknaden. Idag gör vi skillnad hos kunderna genom att alltid ha affärsvärde i fokus samt med en säker leveransförmåga och entreprenörskap. Vi utvecklas ständigt, både som bolag och som individer. Vi är nyfikna, strävar efter resultat i våra och våra kunders verksamheter, men aldrig till den grad att vi åsidosätter omtanken om människan.

Koncernen agerar på den skandinaviska marknaden med bolag i Stockholm, Malmö, Göteborg, Karlstad, Köpenhamn och Oslo. Totalt är vi 160 grymma medarbetare.