SSAB
2 Mar 2022 kl: 14:03

SSAB

SSAB är en världsledande leverantör av höghållfasta stål. SSAB erbjuder produkter, utvecklade i nära samarbete med kunderna för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld.

SSAB är ett attraktivt kunskapsföretag som finns i över 50 länder i hela världen. Det finns idag upp emot 300 olika yrken i företaget. Det finns möjlighet att jobba i olika internationella miljöer såväl som lokalt på någon av våra tre stora produktionsorter i Sverige, Borlänge, Luleå och Oxelösund.

Världen behöver stål. SSAB tillverkar stål som är bland de lättaste, starkaste och mest hållbara i världen. Vi arbetar hela tiden med att utveckla produkter som skapar fördelar både för våra kunder och för miljön. Därför söker vi medarbetare med innovativa idéer. Oavsett om du väljer att arbeta inom produktion, marknad eller forskning och utveckling kan vi erbjuda stora utmaningar och möjligheter i många länder. Tillsammans med dig vill vi forma en lättare, starkare och mer hållbar framtid.

Under 2014 slogs SSAB ihop med finska stålföretaget Rautaruukki. SSAB:s huvudkontor är placerat i Stockholm, Sverige. Företagets huvudsakliga stålproduktionsanläggningar ligger i Oxelösund, Borlänge och Luleå (Sverige), i Raahe och Hämeenlinna (Finland), samt i Montpelier och Mobile (USA).

Välkommen till en starkare, lättare och mer hållbar värld. Tillsammans med våra kunder kommer vi att gå längre än någon annan för att förverkliga det fulla värdet av lättare, starkare och mer hållbara.

Automation och mekatronik Industriell ekonomi Kemi Kemisk biologi Kemiteknik Kemiteknik med fysik Logistik Maskinteknik Materialdesign Materialteknik Mekatronik Personalvetenskap (HR) Produktionsteknik Samhällsvetenskap Teknik Teknisk - naturvetenskplig kemi Teknisk fysik Teknisk fysik med materialvetenskap Teknisk matematik Internationalist Leader