Schibsted
2 Mar 2022 kl: 14:03

Schibsted

Schibsted Sverige är en del av den norska mediekoncernen Schibsted Media Group. Vi är starka marknadsledare inom digitala medie- och tjänstekanaler, exemeplvis Hitta.se och Blocket, men driver också de traditionella tidningarna Svenska Dagbladet och Aftonbladet.

De cirka 1 800 anställda i Sverige sitter samlade i toppmoderna och miljöunika lokaler vid Stockholms Central. Den internationella verksamheten inom koncernen växer, vi är i dag etablerade i ett 30-tal länder jorden runt.

Två av Schibstedkoncernens flaggskepp, norska Aftenposten och svenska Aftonbladet, har anor från 1800-talets första hälft. Christian Schibsted (Norge) och Lars Johan Hierta (Sverige) fungerar alltjämt som inspiration när det gäller framåtanda, entreprenörskap och mod.

Schibsteds internationalisering tog fart först under 1990-talet med de svenska förvärven av Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket och Hitta. Idag verkar Schibsted i ett 30-tal länder.

Vi söker enastående människor som vill förändra världen genom avancerad teknik, dataanalys och digital innovation. Inom Schibsted finns många möjligheter att göra karriär. Du kan till exempel söka till vårt tvååriga managment traineeprogram. Som trainee arbetar du på fyra olika platser/bolag, varav minst en utomlands. Ett annat alternativ är att söka vårt summer intership.

Data/IT Datateknik/Teknisk datavetenskap Medie- och kommunikationsvetenskap Multimedia Careerist Entrepreneur Hunter Leader