SBAB
2 Mar 2022 kl: 14:03

SBAB

SBAB erbjuder lån- och spartjänster via internet och telefon samt kreditgivning till företag och bostadsrättsföreningar.

SBAB började tidigt utmana konventioner, först som bolåneinstitut och sedan år 2011 som bank. SBAB:s affärsidé är att skapa en ny bankupplevelse med det bästa kundbemötandet och genom att vara enklast att nå och förstå.

Företaget bildades 1985 och är helägt av svenska staten. SBAB har cirka 470 anställda med kontor i Karlstad, Stockholm, Göteborg och Malmö.

SBAB har en platt organisation där alla är med och påverkar från första arbetsdagen. Medarbetarna erbjuds tillgång till kultur -och sportaktiviteter, subventionerat motionsbidrag och massage, fri sjukvård, personallån och förmånlig tjänstepension. På SBAB ska alla anställda kunna kombinera arbete och föräldrarskap, och föräldraledighet uppmuntras genom förstärkt föräldrapenning.

SBAB är en relativt liten organisation som ger möjlighet till intern flexibilitet och rörlighet. Det är vanligt att personalen provar olika roller inom företaget.

Information om lediga tjänster finns på www.sbab.se eller så skickar du ett mail till ansokan@sbab.se.

Affärsutveckling Data/IT Data/IT-ekonom Databasteknik Dataingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Datavetenskap Ekonomi Finansiering Företagsekonomi Internationell ekonomi Människa-datainteraktion Marknadsföring Nationalekonomi Personalvetenskap (HR) Programmering Projektledning Redovisning/Revision Samhällsvetenskap Statistik Systemarkitektur Systemutveckling Systemvetenskap Entrepreneur Harmoniser Leader