SATS
2 Mar 2022 kl: 14:03

SATS

Detta är SATS ELIXIA

År 2014 gick SATS och ELIXIA samman och blev på så sätt Nordens ledande träningskoncern med målsättningen att aktivera människor för förbättrad hälsa och ökad livskvalitet.

Våra SATS- och ELIXIA-center erbjuder modern och funktionell individuell träning, personliga tränare och gruppträningsklasser i de största städerna i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är alla träningscenter SATS. Vår målsättning är också att hjälpa våra medlemmar att komma igång med sin träning även utanför våra träningscenter med hjälp av ett stort urval digitala verktyg. Vi bedriver ett aktivt utvecklingsarbete och lanserar hela tiden ny teknik och nya produkter.

SATS ELIXIA ingår i Health & Fitness Nordic (HFN) som ägs av Altor (51 %) och TryghedsGruppen (49 %). Huvudägarna har en gemensam vision för den fortsatta utvecklingen av träningsbranschen i Norden.

SATS ELIXIA i siffror:

– Omkring 160 träningscenter i Norden
– Mer än 7 000 medarbetare, vilket motsvarar cirka 2 000 heltidsanställda
– Cirka 435 000 medlemmar
– Omsättning: cirka 2,5 miljarder NOK
– 21 miljoner besökare under 2013

Ekonomi Företagsekonomi Hälsoekonom Marknadsföring Organisation/Management/Ledning och styrning/Strategi Personalvetenskap (HR) Samhällsvetenskap Harmoniser Hunter Idealist Leader