Samsung
2 Mar 2022 kl: 14:03

Samsung

DISCOVERY STARTS HERE
På Samsung kan du arbeta med försäljning, marknadsföring och olika typer av säljstöd som controlling/redovisning eller logistik för den nordiska marknaden.

Möjligheterna inom marknadsföring och försäljning är många då det alltid finns en ny produkt som ska ut på den nordiska marknaden. På Samsung är den internationella miljön tydlig. Vi har täta kontakter med kollegorna i Norden, vårt europeiska huvudkontor i London eller huvudkontoret i Korea. Samsung har lyckats att bli världsledande inom produktområde efter produktområde tack vare att vi är steget före. Vi strävar alltid efter innovation och förbättring i allt vi gör, stort som smått. Hos oss förväntas du ta initiativ och upptäcka de nya möjligheterna runt hörnet!

Vi är ca 500 anställda i Norden och finns i Kista utanför Stockholm och där finns många spännande positioner med fokus på att möta våra nordiska kunders behov.

ACCELERATE PROGRAM
Vi rekryterar ständigt duktiga affärsinriktade ekonomer på alla nivåer. Förutom vanlig rekrytering finns Samsung Accelerate Graduate program som en bra väg in på Samsung för dig i början på din karriär. Det är ett program på 12 månader för dig som nyligen tagit examen inom ekonomi/marknad och vill få en kick-start på din karriär. Rekrytering för programmet sker varje år i mitten av september/oktober med programstart i januari.

OM SAMSUNG
Samsung Electronics Co Ltd, Korea, är en global ledare inom hemelektronik och dess komponenter. Genom kontinuerlig innovation och nya upptäckter utvecklar vi smart-tv, smarta telefoner, pc, skrivare, kameror, vitvaror, medicinsk utrustning, halvledare och led-lösningar. Samsung har 286 000 medarbetare i 80 länder, och en årlig försäljning på 216,7 miljarder dollar, 2013. Vårt mål är att öppna upp nya möjligheter för människor överallt. För att upptäcka mer, besök www.samsung.se

Affärsutveckling Data/IT Data/IT-ekonom Databasteknik Dataingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Datateknik/Teknisk datavetenskap Datavetenskap Design, grafik Drift Ekonomi Ekonomisk analys och styrning/Verksamhetsstyrning Elektronikdesign Elektroteknik/Energisystem Ergonomisk design och produktion Företagsekonomi Företagsingenjör/Affärsingenjör Hållbar utveckling Industriell ekonomi Informatik Informations/Kommunikationsteknik Informationsteknologi / Informationsteknik Interaktion och design Internationell ekonomi Kommunikation och transport Logistik Logistik Människa-datainteraktion Marknadsföring Maskinteknik Matematik Materialdesign Materialteknik Medie- och kommunikationsvetenskap Medieteknik Medieteknik Mekatronik Microelektronik Multimedia Nationalekonomi Organisation/Management/Ledning och styrning/Strategi Personalvetenskap (HR) Programmering Programvaruteknik Projektledning Samhällsvetenskap System i teknik och samhälle Systemarkitektur Systemutveckling Systemvetenskap Teknik Teknisk design Teknisk fysik Teknisk fysik med elektronik Teknisk fysik med materialvetenskap Teknisk matematik Teknisk nanovetenskap Teleteknik Careerist Entrepreneur Hunter Internationalist Leader