Permobil
2 Mar 2022 kl: 14:03

Permobil

Permobil

Under mer än 40 år har Permobil arbetet med, och för, människor med olika form av funktionshinder. Från ett svenskägt familjeföretag har Permobil gått till en världsledande utvecklare och tillverkare av avancerade elektriska rullstolar. Produkterna finns idag i 40 länder på fyra kontinenter med huvudkontor i Timrå. Från och med mars 2013 är Permobil en del av Investor AB.

Vägar in:
Permobil brukar vara med på arbetsmarknadsdagarna i Luleå, Linköping och Sundsvall, där de gärna träffar intresserade studenter. Dessutom finns det alltid möjlighet att ta kontakt med personalavdelningen för att anmäla sitt intresse för examensarbete, praktik eller anställning.

Som arbetsgivare:
Permobil kan erbjuda dig ett kreativt arbete med en meningsfull produkt som skapar livskvalitet för användaren. Permobil har det stora globala företagets fördelar, men vi är måna om att behålla vår kultur som ett familjärt företag där du snabbt kan få stort ansvar och göra skillnad. Här kombineras professionalitet och tuffa målsättningar med omtanke och respekt för alla människor. Permobil ligger i framkant vad gäller högteknologiska lösningar och växer snabbt, men fortsätter att fokusera på att göra det bästa för sina användare. Här blir du en del av en engagerad organisation.

Automation och mekatronik Design, grafik Drift Elektronikdesign Elektroteknik/Energisystem Ergonomisk design och produktion Farkostteknik Kommunikation och transport Logistik Maskinteknik Materialdesign Materialteknik Mekatronik Personalvetenskap (HR) Produktionsteknik Samhällsvetenskap Teknik Teknisk fysik Teknisk fysik med elektronik Teknisk fysik med materialvetenskap Harmoniser Idealist Internationalist Leader