Örebrobostäder
2 Mar 2022 kl: 14:03

Örebrobostäder

ÖrebroBostäder AB (ÖBO) är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsföretag. Vi har cirka 23 000 lägenheter och 1 100 kommersiella lokaler. Vår affärsidé är att erbjuda attraktiva bostäder med bredd och variation i god boendemiljö. ÖBO har ett uttalat kundfokus och vår vision, Hem för dig, uttrycker vår vilja att möta olika behov och önskemål. Över 400 stolta och engagerade medarbetare utvecklar tillsammans verksamheten till en av branschens ledande. Här finns över 70 olika befattningar med ett fritt och ansvarsfullt arbete där medarbetaren har stora möjligheter att kunna utveckla sig själv.

Det var en gång…
… stor bostadsbrist i Sverige. Närmare bestämt under 40-talet. Då bildades många allmännyttiga bostadsföretag, däribland ÖrebroBostäder AB (ÖBO).
I snart 70 år har företaget varit en aktiv aktör i utvecklingen av Örebro som stad. ÖBO är en av landets ledande bostadsbolag gällande innovativa lösningar inom bostadsbyggande, miljö- och energifrågor samt kund- och boendeinflytande. Här möter man en företagskultur där man vågar prova nytt, är delaktig och stolt för sitt arbete och för företaget.

 

Bygg Drift Personalvetenskap (HR) Samhällsvetenskap Teknik Harmoniser Leader