ONE Nordic
2 Mar 2022 kl: 14:03

ONE Nordic

ONE Nordic är en av Nordens ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energi- och industrisektorn. Med vår rikstäckande organisation och lokala kännedom tar vi ansvar för och levererar högklassiga tjänster och lösningar till energiproducenter, energidistributörer och energianvändare. Vi har marknadens bästa kompetens för att utveckla, bygga, modernisera, optimera och underhålla kundernas anläggningar. Vi arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och tillsammans utvecklar vi högteknologiska och hållbara energisystem. ONE Nordic har cirka 1100 medarbetare och arbetar rikstäckande i både Sverige och Norge.

Att jobba på ONE Nordic är utvecklande och roligt. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom företaget, inspirerande kolleger inom ditt arbetsområde och en utvecklande arbetsmiljö. Vi söker kontinuerligt projektledare, montörer, beredningstekniker, industrielektriker/tekniker, ingenjörer och konstruktörer m.m.

Vi är ett Karriärföretag! För tredje året i rad utses ONE Nordic till ett Karriärföretag. Utmärkelsen att vara Sveriges Topp 100 mest spännande arbetsgivare delas årligen ut till företag som aktivt fokuserar på medarbetarnas utveckling, ökat engagemang och en förbättrad arbetsplats. Utmärkelsen delas endast ut till 100 arbetsgivare varje år och inför rankningen 2017 har mer än 5000 företag och organisationer granskats.

Energi