Netlight Consulting
2 Mar 2022 kl: 14:03

Netlight Consulting

Vi är Netlight…
Netlight är ett internationellt konsultföretag inom IT och management. Sedan 1999 hjälper vi digitala tillväxtbolag att lyckas med sina strategiska projekt som deras implementationspartner. Som konsult erbjuds du att arbeta med branschens mest inspirerande kollegor och uppdrag i en internationell miljö.

Odla talang, skapa tillsammans och anta utmaningen…
Netlight är ett värderingsstyrt bolag. Varje individ är handplockad för att motsvara våra höga krav på oss själva, samt för att passa in i gemenskapen. Vi tror på talanger i samarbete där vi sätter hela vår samlade kompetens, kreativitet och affärsmässighet i spel för att uppnå resultat bortom det vanliga. Tillsammans tar vi oss an våra klienters största utmaningar och utmanar därmed oss själva. Att utvecklas tillsammans är kärnan i Netlights framgång. Som konsult har du en personlig mentor som guidar dig i din karriär. Netlight kännetecknas av en öppen, uppmuntrande och prestigelös atmosfär, där varje person syns och räknas.

Affärsutveckling Data/IT Data/IT-ekonom Databasteknik Dataingenjör Datateknik/Teknisk datavetenskap Datateknik/Teknisk datavetenskap Datavetenskap Ekonomi Ekonomisk analys och styrning/Verksamhetsstyrning Finansiering Företagsekonomi Industriell ekonomi Internationell ekonomi Logistik Människa-datainteraktion Marknadsföring Maskinteknik Medieteknik Nationalekonomi Organisation/Management/Ledning och styrning/Strategi Personalvetenskap (HR) Programmering Programvaruteknik Projektledning Redovisning/Revision Samhällsvetenskap Statistik Systemarkitektur Systemvetenskap Teknik Teknisk fysik Entrepreneur Harmoniser Hunter Leader