Mäklarringen
2 Mar 2022 kl: 14:03

Mäklarringen

Mäklarringen är en av Sveriges största mäklarkedjor där alla kontor ägs av den lokala mäklaren. Vi står för trygghet och engagemang. Att göra det där lilla extra, det gör vi gärna.

Vi har ca 180 medarbetare på våra ca 70 kontor här i Sverige. Vi har kontor från Luleå i norr till Ystad i söder, med störst verksamhet i Storstockholm med ca 27 kontor. Vi har även en stor utlandsverksamhet i Spanien och kontor i både Turkiet och på Cypern.

De senaste åren har vi jobbat mycket med vårt varumärke och det har gett goda resultat. Vi har fått mycket goda placeringar i Universums båda undersökningar, Företagsbarometern och Sveriges Bästa Arbetsgivare. Vi har en låg personalomsättning, vilket indikerar på att våra kollegor trivs i Mäklarringen.

Vi har även startat upp en intern klubb som vi kallar för ”Klubb 33”. Man får helt enkelt vara med i klubben om man är en Mäklarringare under 33 år. Vi träffas och har middagar, teambuilding och andra trevliga aktiviteter. Denna klubb är mycket uppskattad av våra medarbetare.

Vi på Mäklarringen har en vision om att växa i antalet mäklare och vi letar ständigt efter rätt personer till kedjan. Vi tycker det är viktigt med en god kontakt och därför vill vi gärna hjälpa er studenter med praktik och handledning under året.

Fastighetsmäklare Mäklare Mäklarsassistent Personalvetenskap (HR) Samhällsvetenskap Careerist Entrepreneur Hunter