LRF Konsult
2 Mar 2022 kl: 14:03

LRF Konsult

Vill du också bli Nr 1?

LRF Konsult är Sveriges största redovisnings- och rådgivningsföretag med över 75 000 kunder och 1 500 medarbetare på drygt 130 orter. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Vår passion är lokalt entreprenörskap – oavsett bransch. Och vi är stora nog att erbjuda både de senaste molntjänsterna och de bästa experterna.

Som konsult hos oss får du en omväxlande och utvecklande roll där du är rådgivare och specialist till våra kunder genom ett unikt tjänsteutbud. Till hjälp har du dina kollegor och ett stort internt nätverk. Hos oss får du alla möjligheter till en spännande karriär formad av dig och din ambition.

Vi söker ständigt nya, ambitiösa medarbetare. Gå in på lrfkonsult.se/karriär och läs mer!

Som arbetsgivare: Ger vi dig möjligheten att arbeta i en spännande bransch med många intressanta utvecklingsmöjligheter. Våra värderingar bygger på engagemang för det vi gör, förtroende från våra kunder och samarbetsparters, att vi är stolta över vårt arbete och att vi gör ett professionellt jobb.

Karriärvägar: LRF Konsult har en kompetensdriven organisation utifrån våra fyra tjänsteområden Ekonomi, Juridik, Affärsrådgivning och Fastighetsförmedling. Det är oerhört viktigt att alla medarbetare trivs och utvecklas i sina roller. Att skapa intressanta karriärvägar både för specialister och ledare är något LRF Konsult jobbar kontinuerligt med.

Rekrytering: Rekrytering sker löpande till våra kontor och annonseras på hemsidan. Under närmaste 3-5 åren finns behov av att rekrytera ca 100 medarbetare/år. Lediga tjänster annonseras på hemsidan under karriär www.lrfkonsult.se.

Corporate story: I mer än 90 år har LRF Konsult varit svenska småföretagares främsta ekonomiska rådgivare. De är det företag som under längst tid gett ekonomisk rådgivning till svenska småföretagare. Det är de stolta över.

Nyåret 1918 grundande Ludvig Nanneson, en gigant inom svenskt lantbruk, och professor i lantbruksekonomi Driftsbyrån, det vi alla idag känner som LRF Konsult. Lantbruket stod då som nu, inför stora förändringar. Marknaden växte bortom den egna köpingens lilla torg, behovet av att planera och hålla ordning på ekonomin växte.

LRF Konsult ser fram emot minst 90 år till som partner till företagare, inom och utanför de gröna näringarna.

Ekonomi Företagsekonomi Personalvetenskap (HR) Redovisning/Revision Samhällsvetenskap Careerist Harmoniser Hunter Internationalist Leader