Linköpings kommun
2 Mar 2022 kl: 14:03

Linköpings kommun

Linköpings kommun har modet att utmana!

Linköping är kommunen där idéer blir verklighet. Som en av regionens största arbetsgivare har Linköpings kommun en stor bredd av både yrken och verksamheter.

Här får du som medarbetare möjligheten att jobba över verksamhets– och kompetensgränserna och arbeta i olika roller, vilket göra att du utvecklas hela tiden. Hos oss har du möjligheten att påverka inte bara din egen karriär utan hela samhället.

Vår vision bygger på att vi gemensamt har ansvaret att skapa arbetsplatser där varje medarbetare kan känna arbetsglädje och stolthet, har inflytande och möjlighet att utvecklas både i arbetet och som individ. Vi strävar efter en organisation som bygger på dialog, samspel och öppenhet och som stöds av en förtroendegivande och tydlig ledning på alla håll.

Vi tycker det är motiverande och roligt att vara med och utveckla en framtidsstad.

Vi gör skillnad – Hos oss finns Sveriges viktigaste jobb.

AT-läkare Beteendevetenskap Bygg Data/IT-ekonom Drift Ekonomi Ekonomisk analys och styrning/Verksamhetsstyrning Ekosystemteknik Elektroteknik/Energisystem Företagsekonomi Hållbar utveckling Kommunikation Läkare Landskapsingenjör Lantmäteri Lärare med inriktning mot årskurs 7-9 Lärare med inriktning mot förskola/förskoleklass Lärare med inriktning mot fritidshem eller grundskola 1-6 Lärare med inriktning mot gymnasieskolan Lärare med inriktning mot yrkeslärare Lärare/Utbildning Logistik Marknadsföring Medie- och kommunikationsvetenskap Miljö- och vattenteknik Nationalekonomi Naturresursteknik Organisation/Management/Ledning och styrning/Strategi Pedagogik Personalvetenskap (HR) Projektledning Psykologi Redovisning/Revision Riskhantering Samhällsbyggnadsteknik Samhällsvetenskap Samhällsvetenskap Sjuksköterska Sociologi Specialistsjuksköterska ST-läkare Statsvetenskap eller historia System i teknik och samhälle Teknik Undersköterska/omvårdnad Väg och vattenbyggnadsteknik Vård och omsorg Harmoniser Idealist Leader