Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling har sedan starten 2006 etablerat över 160 mäklarkontor runt om i Sverige och idag är vi cirka 700 medarbetare. Tillsammans är vi ute på en fantastiskt spännande resa, där vi på några år har gått från noll till att bli Sveriges tredje största fastighetsförmedlare. Med Länsförsäkringars grundmurade varumärke inom bank och försäkring i ryggen erbjuder vi både köpare och säljare en heltäckande fastighetsförmedling där vi följer med kunden genom hela affären, från lånelöftet till det försäkrade boendet och med rådgivning kring sparande och reavinster.

Vi är den snabbast växande mäklargruppen i landet och i vår fortsatta expansion söker vi kontinuerligt nya medarbetare som vill utvecklas i ett aktivt och kundorienterat företag tillsammans med de lokala länsförsäkringsbolagen.

Artiklar om Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Så ska Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ta täten

Så ska Länsförsäkringar Fastighetsförmedling ta täten

Sedan 2016 har Länsförsäkringar Fastighetsförmedling en ny vd som utmanar organisationen att agera på nya kreativa sätt. Sedan dess har huvudkontoret flyttats från Helsingborg till Stockholm för att göra en ny satsning på digitalisering, marknadsföring...