Landstinget Gävleborg

Landstinget Gävleborg erbjuder dig ett menings­fullt arbete i en god arbetsmiljö. Vi jobbar för ett livskraftigt Gävleborg med hjälp av vår värde­grund; respekt och ödmjukhet, öppenhet och ärlighet och professionalism och ansvar.

Din hälsa är viktig för oss. Hos oss har du till­gång till fina träningslokaler och friskvårdspersonal som hjälper dig. Du kan också välja att använda friskvårdspengen för träning där du vill.

Karriärvägar:
Här finns goda utvecklings- och karriärmöjligheter och en bra miljö att leva och bo i. Du får utveckla dina kunskaper i en dynamisk verksamhet med generösa personalförmåner. Vill du forska finns det goda möjligheter att få stöd och handledning. Vårt centrum för forskning och utveckling samarbetar bland annat med Uppsala universitet och Högskolan i Gävle.

Artiklar om Landstinget Gävleborg

Ledarskap i fokus hos Region Gävleborg

Ledarskap i fokus hos Region Gävleborg

Johan Färnstrand har haft rollen som Regionsdirektör sedan februari 2017 och är ansvarig för bland annat samhällsfrågor som sjukvård och kollektivtrafik. – En viktig del av mitt jobb är att stödja tillväxt i regionen för fler arbetstillfällen och...